Graag wil ik je uitnodigen voor mijn workshop ‘onderneem je fit!’ Deze vind plaats op donderdag 12 november om 19.00 tot ong. 21.00 (excl. netwerkborrel tot ong 22.00) Locatie: Fitland XL Wellness Goes, Geldeloozepad 7 te Goes (vlakbij de milieustraat)

In de presentatie leg ik uit hoe ik als personal trainer werk om mensen weer fit te krijgen. Tevens is er gelegenheid om vragen te stellen en ben ik benieuwd naar jullie ervaringen met sport en/of bewegen en voeding. Daarnaast wil ik jullie laten ervaren hoe je met simpele oefeningen ervoor kunt zorgen dat je fitter en gezonder blijft.

Als Personal Trainer werk ik dagelijks met mensen die meer uit hun leven willen halen! Ik vind het mooi, om te zien waartoe men in staat is om een beoogd resultaat te behalen. Mijn missie is daarom ook mensen weer zelfstandig fit te krijgen en te behouden.

Ik hoop je te mogen verwelkomen op mijn workshop ‘onderneem je fit!’

Wat: Onderneem je fit!
Wanneer: donderdag 12 november 2015
Waar: Fitland XL Wellness Goes,
Geldeloozepad 7 te Goes
Tijd: 19.00u – 19.30u inloop met koffie/thee
19.30 – 20.30 interactieve presentatie over lichaam, voeding en sport.
20.30-21.00 sportief momentje (sportkleding is niet persé noodzakelijk)
21.00-22.00 netwerken

*Er bestaat voor niet-leden wel de mogelijkheid om direct na afloop van de workshop lid te worden van de club en zo van volgende workshops en andere voordelen die ZO! biedt te profiteren.

Kosten:

Leden: € 10,- (excl. BTW)
Niet leden: € 20,- (excl. BTW)