Als ondernemer ga & sta je overal om jouw bedrijf in de wereld te zetten. Een belangrijk onderdeel van ons werk is relatiebeheer; investeren in relaties met anderen en daardoor in potentiele klanten. Want hoe mooi is het als anderen reclame voor jouw bedrijf maken?! Contact is het sleutelwoord.

Je kunt maar één keer ‘n eerste indruk maken!
Deze workshop gaat over Your First Impression.
Wat laat je wel/niet van jezelf zien?
Laat je inspireren!

Jet Mesman werkt zo’n 25 jaar als loopbaanadviseur, trainer en coach. In ’97 richtte ze Sophoseigenwijsheid op, waar zij mensen traint in Persoonlijk Leiderschap.
Ze is vaak betrokken bij reorganisaties en begeleid mensen in o.a. Outplacementtrajecten of bij een burn-out. Haar kracht ligt in het begeleiden van mensen met weerstand of stilstand. Ze houdt ervan om ‘lastige lieden’ in beweging te krijgen en weer verbinding met henzelf en hun doel te laten maken. Methodieken die zij gebruikt zijn o.a. NLP, Transactionele analyse, karakterstructuren, mindfullness. Uitdagen, humor, onderzoeken, confronteren, zorgvuldigheid, contact zijn kernkwaliteiten.

Wat: First Impression
Wanneer: dinsdag 2 februari 2016
Waar: ’t Muzeoor Praktijk Sophoseigenwijsheid
Grindweg 2a 4437 PB Ellewoutsdijk Parkeren links van boerderij
Tijd: 19.30u – 21.30u

*Er bestaat voor niet-leden wel de mogelijkheid om direct na afloop van de workshop lid te worden van de club en zo van volgende workshops en andere voordelen die ZO! biedt te profiteren.

Kosten:

Leden: € 10,- (excl. BTW)
Niet leden: € 20,- (excl. BTW)