Veel mensen leven bewust, eten bewust, sporten bewust. We zijn er maar druk mee, met al die keuzes. Maar bewust leven is nog geen bewust-zijn.
Bewust-zijn heeft te maken met zelfreflectie; weten wat je ziet, hoort of voelt en daarover kunnen vertellen. Wie denkt bijvoorbeeld bewust na over doodgaan? Wie praat wel eens met familie of vrienden over ‘wat als’? Wat, als je komt te overlijden na een ongeluk, ongeneeslijke ziekte of ouderdom? Of je partner, je moeder, je broer? Bewust nadenken over het afscheid, over hoe, wat en waar, durf jij dat?

Vroeg of laat krijgen we allemaal met afscheid nemen te maken, soms voorzien maar vaak onverwacht. Daarom is het goed om je gedachten en gevoelens uit te spreken, zodat naasten weten hoe jij het zou willen. Weet je eigenlijk wat er allemaal mogelijk is? Er zijn tegenwoordig zoveel nieuwe inzichten en producten dat het verrassend wordt om je erin te verdiepen.
Donderdag 17 september praat Monique Dommanschet in Centrum ’t Westlicht op een luchtige, enthousiaste manier over haar ideeën en werkwijze. Aan de hand van voorbeelden laat ze een scala aan nieuwe mogelijkheden en producten zien om een afscheid naar wens vorm te geven. Na afloop is er natuurlijk tijd om te netwerken en na te praten.

Je bent van harte welkom!

Wat: BEWUST LEVEN, BEWUST DENKEN over nu en later
Wanneer: woensdag 17 september 2015
Waar: ‘t Westlicht, centrum voor bewustwording en persoonlijke groei
Singelstraat 7, Goes
Tijd: 19.30u – 20.00u inloop met koffie/thee
20.15u – 21.00 lezing
21.15u – 22.30u netwerken

meer info: www.uitvaartbezieling.nl

*Er bestaat voor niet-leden wel de mogelijkheid om direct na afloop van de workshop lid te worden van de club en zo van volgende workshops en andere voordelen die ZO! biedt te profiteren.

Kosten:

Leden: € 10,- (excl. BTW)
Niet leden: € 20,- (excl. BTW)